SOFIJA ŠOPING

SOFIJA

ŠOPING

TERMIN: 13.04.2019.

 

Sofija je glavni i najveći grad Bugarske. Nalazi se na zapadu zemlje, u Sofijskoj oblasti. Prostire se na površini od 492 kvadratna kilometra, a u njoj živi oko 1 260 000 stanovnika. Sofija je trinaesta po veličini prestonica u Evropskoj uniji, a ujedno je politički, ekonomski, obrazovni, kao i kulturni centar Bugarske.Tokom svoje duge istorije stalno se razvijala, a svaki istorijski period ga je obogatio brojnim tragovima koji danas upotpunjuju njegov izgled, tako da je danas krase mnoge arhitektonske i istorijske znamenitosti.

PROGRAM PUTOVANJA:
Polazak iz Kragujevca u petak na subotu oko 03:00h. Vožnja kroz Srbiju i Bugarsku uz kraće pauze radi odmora. Po dolasku u Sofiju odlazak u panoramsko razgledanje grada : Crkva Aleksandra Nevskog, Nacionalni teatar, stara Crkva Sv. Sofije, Ruska Crkva, Rotonda, Crkva Sv. Nedelje, Sobranje…. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Odlazak do najveceg tržnog centra na Balkanu “THE MALL”, slobodno vreme za šoping. Nakon obilaska trznog centra, polazak za Kragujevac. Dolazak u Kragujevac u kasnim večernjim satima.

Cena aranžmana po osobi

 2.400,00 din.

ARANŽMANA OBUHVATA:

-Autobuski prevoz na relacijama prema programu,
-Usluge pratioca grupe za vreme izleta

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

-Individualne troškove putnika.

 

Napomena: Od dokumenata je potreban pasoš (ne lična karta).

 Aranzman pravljen na bazi minimum  40 plativih po autobusu

AGENCIJA IMA PRAVO NA OTKAZ PUTOVANJA ZBOG NE DOVOLJNO PRIJAVLJENIH PUTNIKA. ROK ZA OTKAZ JE PET DANA PRE POCETKA PUTOVANJA